Norge: norskNorge: norsk
International: english
International: englishInternational: english
Australia: english
Australia: englishAustralia: english
Austria: deutsch
Austria: deutschAustria: deutsch
Canada: english
Canada: englishCanada: english
Czechia: český
Czechia: českýCzechia: český
Denmark: dansk
Denmark: danskDenmark: dansk
Finland: suomi
Finland: suomiFinland: suomi
France: français
France: françaisFrance: français
Germany: deutsch
Germany: deutschGermany: deutsch
Hungary: magyar
Hungary: magyarHungary: magyar
Italy: italiano
Italy: italianoItaly: italianodeutsch
Netherlands: nederlands
Netherlands: nederlandsNetherlands: nederlands
Norge: norsk
Norge: norskNorge: norsk
Poland: polski
Poland: polskiPoland: polski
Romania: românesc
Romania: românescRomania: românesc
Slovakia: slovenčina
Slovakia: slovenčinaSlovakia: slovenčina
Spain: español
Spain: españolSpain: español
Sweden: svenska
Sweden: svenskaSweden: svenska
Switzerland: deutsch
Switzerland: deutschSwitzerland: deutsch
UAE: english
UAE: englishUAE: english
United Kingdom: english
United Kingdom: englishUnited Kingdom: english

Information on data protection

Personvernerklæring MAX FRANK

Vi tar databeskyttelse på alvor
Ved behandling av personopplysninger er det viktig for oss å beskytte ditt personvern. Når du besøker nettsiden vår, vil vår nettserver som standard lagre IP-adressen til internettleverandøren din, nettsiden du kom til oss fra, nettsidene du besøker hos oss og datoen og varigheten av besøket ditt. Denne informasjonen er nødvendig for teknisk overføring av nettsidene og for sikker serverdrift. Denne informasjonen vil ikke bli vurdert av et menneske.

Sender du oss informasjon via et kontaktskjema, lagres denne informasjonen på våre servere i forbindelse med sikkerhetskopiering. Vi bruker informasjonen din utelukkende til å behandle din henvendelse. Dine data behandles strengt konfidensielt. De vil ikke bli gitt videre til tredjeparter.

Ansvarlig kontor:
Max Frank AB
Sporregatan 15
213 77 Malmø
Sverige
Tlf.: +46 (0)40 - 94 70 70
Faks: +46 (0)40 - 94 70 24
info@maxfrank.se

Personopplysninger
Personopplysninger er data knyttet til din person. De omfatter navn, adresse og e-postadresse. Du trenger ikke dele noen personopplysninger for å besøke nettsiden vår. I visse tilfeller trenger vi ditt navn og din adresse samt tilleggsinformasjon for å kunne gi deg tjenesten du ber om.
Dette gjelder også for levering av informasjonsmateriale på din forespørsel og når vi svarer på dine henvendelser. I disse tilfellene vil vi alltid informere deg om dette. I tillegg lagrer vi kun opplysninger som er overført av deg automatisk eller frivillig.
Hvis du bruker noen av våre tjenester, samler vi som hovedregel kun inn de opplysningene som kreves for å kunne tilby deg våre tjenester. Vi kan be om ytterligere opplysninger, som da er frivillig. Når vi behandler personopplysninger, gjør vi dette for å kunne tilby deg våre tjenester eller for å oppnå våre kommersielle formål.
Automatisk lagret informasjon som ikke er personopplysninger
Når du besøker nettstedet vårt, lagrer vi visse data av administrative og tekniske årsaker. Disse dataene er: type og versjon av nettleseren som brukes, dato og klokkeslett for besøk og IP-adresse.
Disse dataene er anonymiserte og brukes til statistiske formål eller for å forbedre nettverket og nettbaserte tjenester.
De anonymiserte dataene lagres – atskilt fra personopplysninger – på sikre systemer og kan ikke knyttes til enkeltpersoner. Dette betyr at dine personopplysninger alltid vil forbli beskyttet.

Nyhetsbrev
For å sende nyhetsbrevet vårt bruker vi den såkalte doble opt-in-metoden, som betyr at vi kun sender vårt nyhetsbrev via e-post når du uttrykkelig har bekreftet at du ønsker å aktivere nyhetsbrevtjenesten. Vi vil da sende deg en e-post der vi ber deg klikke på en lenke i meldingen for å bekrefte at du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, lagrer vi din IP-adresse og registreringsdato. Denne informasjonen lagres utelukkende for dokumentasjon i tilfelle en tredjepart skulle misbruke e-postadressen din til å registrere seg for nyhetsbrevet uten din viten eller samtykke. Dersom du på et senere tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta vårt nyhetsbrev, kan du når som helst avbestille det, uten å påløpe andre kostnader enn overføringskostnaden i henhold til gjeldende grunnpris.

Informasjonskapsler
Når du besøker våre nettsider, er det mulig at vi lagrer informasjon på datamaskinen din i form av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små filer som overføres fra en internettserver til nettleseren din og lagres på harddisken. Det er kun internettprotokolladressen som da lagres – ingen personopplysninger. Informasjonen som lagres i informasjonskapslene gjør at du automatisk blir gjenkjent ved neste besøk på nettsiden vår, noe som gjør det enklere for deg å bruke den.

Du kan selvfølgelig også besøke nettsiden uten å tillate informasjonskapsler. Hvis du ikke vil at datamaskinen din skal gjenkjennes ved ditt neste besøk, kan du velge å ikke tillate informasjonskapsler ved å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene. Hvordan du går frem er beskrevet i nettleserens brukermanual. Men dersom du ikke tillater informasjonskapsler, kan bruken av visse deler av nettstedet vårt være begrenset.

Bruk av Google Analytics med anonymiseringsfunksjon

På nettstedet vårt bruker vi Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra selskapet Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, heretter kalt "Google". Google Analytics bruker såkalte informasjonskapsler, tekstfiler som lagres på datamaskinen din og gjør det mulig å analysere hvordan du bruker nettsiden.
Dataene som kan samles inn ved hjelp av disse informasjonskapslene, som tid, sted og hyppighet av besøkene på nettstedet samt IP-adressen din, overføres til Google i USA og lagres der.
På nettsiden vår bruker vi Google Analytics med utvidelsen "_gat._anonymizeIp". IP-adressen din blir da forkortet, og dermed anonymisert, av Google allerede innenfor EUs medlemsland eller i andre kontraherende stater i avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet.
Google vil bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet vårt, for å sammenstille rapporter om nettstedets aktiviteter for oss og for å tilby tilleggstjenester knyttet til nettstedet og internettbruk. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette er påkrevd ved lov eller hvis tredjeparter behandler denne informasjonen på vegne av Google.
Google vil, i henhold til sine egne oppgaver, aldri koble din IP-adresse til annen informasjon fra Google. Du kan forhindre installasjon av informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleserprogramvaren; Vær imidlertid oppmerksom på at det da ikke er sikkert at du vil være i stand til å bruke alle funksjonene på nettsiden vår i full utstrekning.
I tillegg gir Google de vanligste nettleserne en deaktiveringsutvidelse som gir deg mer kontroll over informasjonen som Google samler inn om hvilke nettsteder du besøker. Utvidelsen forteller Google Analytics JavaScript (ga.js) at ingen informasjon om besøket på nettstedet skal overføres til Google Analytics. Nettleserutvidelsen for deaktivering av Google Analytics forhindrer imidlertid ikke at informasjon overføres til oss eller til andre nettanalysetjenester vi bruker. Mer informasjon om installasjon av nettleserutvidelsen finner du på følgende lenke:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no

Hvis du besøker nettstedet vårt via en mobilenhet (smarttelefon eller nettbrett), må du i stedet klikke på denne lenken for å deaktivere sporing av Google Analytics på denne nettsiden. Dette kan også brukes som et alternativ til nettleserutvidelsen ovenfor. Ved å klikke på lenken lagres en opt-out-informasjonskapsel i nettleseren din som kun er gyldig for denne nettleseren og dette domenet. Når du sletter informasjonskapsler i denne nettleseren, slettes også opt-out-informasjonskapselen, slik at du må klikke på lenken på nytt.
Dersom du har godtatt at Google kan koble din nett- og applogg til Google-kontoen din, og at informasjonen fra Google-kontoen din kan brukes til å tilpasse annonser, vil Google bruke informasjonen din sammen med Google Analytics-informasjonen til å lage remarketing med målgruppelister på tvers av enheter. For dette formålet registrerer Google Analytics først på vårt nettsted den Google-autentiserte ID-en din knyttet til Google-kontoen din (det vil si personopplysninger). Google Analytics kobler deretter ID-en din midlertidig til Google Analytics-dataene dine for å optimalisere målgruppene våre.
Dersom du ikke samtykker til dette, kan du deaktivere dette gjennom de tilsvarende innstillingene fra "Min konto"-området på Google-kontoen din.

Bruk av remarketing-verktøy
Google Googleadservices/Google AdWords-konvertering
Denne nettsiden bruker verktøy for nettbasert markedsføring fra selskapet Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Formålet med dette er å identifisere om en besøkende har kommet til nettstedet vårt via en Google-annonse. Google bruker informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din og gjør det mulig å analysere hvordan du bruker nettsiden. Informasjonskapslene for såkalt konverteringssporing lagres når du klikker på en annonse koblet til av Google. Disse informasjonskapslene utløper etter 30 dager og brukes ikke til personlig identifikasjon. Dersom du vil forhindre konverteringssporing, kan du stille inn nettleseren din til å blokkere informasjonskapsler fra «googleadservices.com»-domenet. Du kan også utøve din rett til ikke å delta via siden: http://www.networkadvertising.org/choices/ . Hvis du vil vite mer om disse metodene, eller lurer på hvordan du kan hindre Google fra å bruke denne informasjonen, kan du bruke følgende lenke: https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated

Bruk av remarketing fra Google
Dette nettstedet bruker remarketingfunksjonen til Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; "Google". Funksjonen brukes til å vise besøkende på nettstedet interessebasert annonsering i Googles annonseringsnettverk. Denne teknologien gjør at vi etter ditt besøk på nettsiden kan vise automatisk produsert, målgruppeorientert annonsering. Annonsene er basert på produktene og tjenestene du klikket på under ditt siste besøk på nettstedet vårt. Til dette formålet lagres en såkalt informasjonskapsel i den besøkendes nettleser, noe som gjør det mulig å gjenkjenne den besøkende når han eller hun besøker nettsider som tilhører Googles annonsenettverk. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din når du besøker nettsiden vår. Google lagrer vanligvis informasjon som din nettforespørsel, IP-adresse, nettlesertype, nettleserspråk og dato og klokkeslett for forespørselen. Denne informasjonen brukes til å koble nettleseren til en bestemt datamaskin. På sider som tilhører Googles annonsenettverk kan den besøkende dermed få vist annonser basert på innhold som den besøkende tidligere har åpnet på nettsider som bruker Googles remarketing-funksjon.
Hvis du har avtalt under https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated at Google kan koble nettleserloggen din til Google-kontoen din og bruke informasjon fra Google-kontoen din for å tilpasse annonser, fungerer remarketing også på tvers av enheter. Google skaffer deretter Google-ID-en din og bruker den til identifikasjon over hele enheten.
I henhold til egne oppgaver samler Google aldri inn noen personopplysninger i forbindelse med dette. Men dersom du ikke vil at remarketing-funksjonen fra Google skal brukes, kan du deaktivere den ved å endre den tilsvarende innstillingen under http://www.google.com/settings/ads .
Et annet alternativ er å deaktivere bruken av informasjonskapsler for interessebasert annonsering via annonsenettverksinitiativet ved å følge instruksene på http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices eller http://optout.networkadvertising.org/ .
Du kan også forhindre at informasjonskapsler lagres ved å gjøre tilsvarende innstillinger i nettleserprogramvaren; Vær imidlertid klar over at det da ikke er sikkert at du vil være i stand til å bruke alle funksjonene på denne nettsiden i sin fulle utstrekning.
Mer informasjon om hvordan Google bruker informasjonskapsler finner du i Googles personvernregler.

Bruk av YouTube i avansert personvernmodus
For å bygge inn videoer på nettstedet vårt, brukes leverandøren YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA, representert av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Når du til vanlig åpner en side med innebygde videoer, vil IP-adressen din sendes til YouTube og informasjonskapsler lagres på datamaskinen din. Vi har imidlertid innebygd YouTube-videoene våre med den avanserte personvernmodusen (i dette tilfellet kontakter YouTube fortsatt Double Klick-tjenesten fra Google, men i henhold til Googles personvernpolicy behandles ingen personopplysninger i forbindelse med dette). Dermed blir ingen informasjon om de besøkende lagret av YouTube, bortsett fra om de ser på en video. Dersom du klikker på en video, blir IP-adressen din overført til YouTube, og YouTube får beskjed om at du har sett denne videoen. Dersom du er innlogget på YouTube, er denne informasjonen også knyttet til din brukerkonto (du kan forhindre dette ved å logge ut av YouTube før du klikker på videoen).
Vi har ingen kjennskap til og innflytelse over YouTubes innsamling og bruk av dine data. Mer informasjon finner du i YouTubes personvernerklæring: www.google.se/intl/sv/policies/privacy/. I tillegg, for generell administrasjon og deaktivering av informasjonskapsler, ber vi deg se vår generelle beskrivelse i denne personvernerklæringen.

Sikkerhet
Vi har iverksatt tekniske og administrative sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap, ødeleggelse, manipulasjon og uautorisert tilgang. Alle våre ansatte og de tjenesteleverandørene som vi ansetter er forpliktet til å overholde gjeldende databeskyttelseslovgivning.
Når vi samler inn og behandler personopplysninger, blir disse kryptert før de overføres. Dette betyr at dine data ikke kan misbrukes av tredjeparter. Sikkerhetstiltakene våre er gjenstand for en kontinuerlig forbedringsprosess, og våre personvernerklæringsdokumenter revideres kontinuerlig. Sørg for at du har tilgang til den nyeste versjonen.

Den registrertes rettigheter
Kontakt oss når som helst dersom du ønsker å motta informasjon om hvilke personopplysninger om deg vi lagrer eller dersom du ønsker å rette eller få disse slettet. I tillegg har du rett til begrensning av behandling (artikkel 18 i den generelle Personvernforordningen, heretter kalt "GDPR"), rett til å protestere mot behandling (artikkel 21 i GDPR) og rett til dataportabilitet (artikkel 20 i GDPR). Kontakt oss direkte i disse tilfellene.

Endringer i denne personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til å endre våre retningslinjer for personvern dersom teknologisk utvikling gjør det nødvendig. Sørg for at du har tilgang til den nyeste versjonen. Hvis det gjøres viktige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi kunngjøre dette på nettstedet vårt.
Alle berørte og besøkende på nettstedet vårt kan kontakte oss for spørsmål knyttet til databeskyttelse på:

Mr. Christian Volkmer
Project 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg, Germany

Tel.: +49 941 2986930
Fax: +49 941 29869316
Email: nfrgnprjkt29d
Internet: www.projekt29.de

Hvis våre databeskyttelsesansvarlige ikke kan gi tilfredsstillende svar på dine spørsmål, har du rett til å sende inn en klage til den ansvarlige tilsynsmyndigheten for databeskyttelse der du bor.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse innholdet og annonsene våre, for å vise deg sosiale mediefunksjoner og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre sosiale mediepartnere, annonsepartnere og analysepartnere. Våre partnere kan kombinere disse dataene med annen informasjon du har gitt dem eller som de har samlet inn fra din bruk av deres tjenester. Du samtykker til våre informasjonskapsler hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt.

Avtrykk Databeskyttelse
Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre brukeropplevelsen mer effektiv.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten din dersom de er strengt nødvendige for å sikre levering av tjenesten du uttrykkelig har bedt om å bruke. For alle andre typer informasjonskapsler må vi innhente ditt samtykke.

Denne nettsiden bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler settes av tredjepartstjenester som vises på våre sider.

Du kan endre eller trekke tilbake samtykket ditt når som helst fra nettstedets informasjonskapselerklæring.

Finn ut mer om hvem vi er, hvordan du kan kontakte oss og hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Ditt samtykke gjelder for følgende domener: ecatalog.maxfrank.com, www.maxfrank.com

Din nåværende status: Tillat alle.

Ditt samtykke-ID: rLNb/8mLZTb3PiEb77b/57xehoSKc6oZg4Mqb3a1yzMLLmaPcBBKeA==Dato for samtykke: onsdag den 19. oktober 2022 kl. 02.04.27 CEST

Endring av ditt samtykke | Trekk tilbake ditt samtykke




Party responsible:

Max Frank GmbH & Co. KG
Mitterweg 1, 94339 Leiblfing
Germany
Tel.: +49 9427 1890
Fax: +49 9427 1588
Email: nfmxfrnkcm

Contact Contact
Contact

+47 37 41 84 20

Max Frank AS
Lienga 6
1414 Trollåsen
Norge